Zakelijk verblijven

Het Landhuis is de perfecte plek in een bosrijke omgeving voor zakelijke successen

exclusief presenteren

Exclusieve productpresentatie

De huiselijkheid en warmte van de Werkplaats en Chef’s table, de prachtige besloten tuin en exclusiviteit maakt Huisje James zeer geschikt voor één of meerdaagse zakelijke bijeenkomsten van 2 tot 40 personen voor brainstormsessies, teambuilding, heidagen en productlanceringen.

Zo koos Aston Martin voor de tuin van Huisje James om, onder het genot van een hapje en een drankje, verschillende uitvoeringen van de nieuwe DB11 aan hun relaties te presenteren. De auto's kwamen op deze idyllische locatie prachtig tot hun recht.

Services

Wij zorgen voor een geslaagd verblijf!

Jacuzzi

Bubbel heerlijk weg in de jacuzzi met een glas champagne terwijl je geniet van de bosrijke omgeving.

BBQ

Schijnt de zon? Steek de barbecue maar aan! De barbecue is het gehele jaar door te gebruiken en zorgt voor de beste gerechten bij een etentje.

Kok

Avondje geen zin om te koken? Wij zorgen voor u dat er een kok bij u langs komt om u zorgen over het diner uit handen te nemen.

Live cooking

Een kok van Van der Valk de Cantharel komt speciaal voor u live koken. Hierbij wordt gezorgd voor een volledig diner en een bijzondere ervaring!

Workshop koken met wijn

Liefhebber van wijn? Dan krijgt u de kans om dit ook toe te passen bij het koken van de heerlijkste gerechten. Bij de workshop koken met wijn leert u alle ins en outs over het toepassen van wijn met koken.

Samenwerking Cantharel

De Kleine Cantharel is een samenwerking met hotel Van der Valk de Cantharel. Dezelfde sfeer, luxe en warme ambiance vindt u op beide plekken terug.

Luxe vergaderen

Luxe vergaderen op de Veluwe

De Kleine Cantharel biedt u de mogelijkheid om zowel particulier als zakelijk te verblijven. Voor een zakelijk verblijf staan luxe en comfort centraal. Door de prachtige, rustieke omgeving is het de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Hierdoor kan de focus volledig worden gelegd op nieuwe ideeën en strategieën. Kortom, een zakelijk verblijf bij De Kleine Cantharel is de plek waar zakelijk succes en een onvergetelijke ervaring samenkomen.

OUR PHILOSOPHY

Wat kun je allemaal doen in de buurt?

In de omgeving van De Kleine Cantharel zijn er voor jong & oud tal van mogelijkheden! Ontdek bijvoorbeeld het beste van Apeldoorn! Bezoek een expositie in één van de musea, struin door de grootste zandverstuiving van Europa, fiets door kilometers aaneengesloten natuurgebied of aanschouw het imposante zendgebouw Radio Kootwijk. Of gaat u liever voor een heerlijke herfstwandeling door de natuur of een leerzame audiotour door de binnenstad?

Bekijk activiteiten
De kleine Cantharel

Enthousiast? Vraag nu uw verblijf aan!

Aanvraagpagina en verblijfsvoorkeuren, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om deze te bevestigen.

Nu Aanvragen