Particulier verblijven

De gezellige bar en privé-bioscoop maken het helemaal af. Ideaal voor gezinnen/families die willen genieten van een unieke vakantie in een bosrijke omgeving!

het landhuis

Het landhuis heeft alles om uw verblijf compleet te maken.

U bent verzekerd van een ontspannen en relaxte vakantie in een warme ambiance. Het landhuis is van alle gemakken voorzien zoals digitaal muzieksysteem , gratis wifi en eigen parkeermogelijkheid.

Uw verblijf is inclusief opgemaakte bedden, koffie cups, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen.

Services

Wij zorgen voor een geslaagd verblijf!

Jacuzzi

Bubbel heerlijk weg in de jacuzzi met een glas champagne terwijl je geniet van de bosrijke omgeving.

BBQ

Schijnt de zon? Steek de barbecue maar aan! De barbecue is het gehele jaar door te gebruiken en zorgt voor de beste gerechten bij een etentje.

Kok

Avondje geen zin om te koken? Wij zorgen voor u dat er een kok bij u langs komt om u zorgen over het diner uit handen te nemen.

Live cooking

Een kok van Van der Valk de Cantharel komt speciaal voor u live koken. Hierbij wordt gezorgd voor een volledig diner en een bijzondere ervaring!

Workshop koken met wijn

Liefhebber van wijn? Dan krijgt u de kans om dit ook toe te passen bij het koken van de heerlijkste gerechten. Bij de workshop koken met wijn leert u alle ins en outs over het toepassen van wijn met koken.

Samenwerking Cantharel

De Kleine Cantharel is een samenwerking met hotel Van der Valk de Cantharel. Dezelfde sfeer, luxe en warme ambiance vindt u op beide plekken terug.

Experience

Experience

De geweldige tuin is voorzien van een jacuzzi voor 8 personen en heeft twee ruime terrassen, overdekt door luifels. Er is ook een BBQ aanwezig. Bij aankomst in het landhuis staan de verse bloemen en wijn voor u klaar!

OUR PHILOSOPHY

Wat kun je allemaal doen in de buurt?

In de omgeving van De Kleine Cantharel zijn er voor jong & oud tal van mogelijkheden! Ontdek bijvoorbeeld het beste van Apeldoorn! Bezoek een expositie in één van de musea, struin door de grootste zandverstuiving van Europa, fiets door kilometers aaneengesloten natuurgebied of aanschouw het imposante zendgebouw Radio Kootwijk. Of gaat u liever voor een heerlijke herfstwandeling door de natuur of een leerzame audiotour door de binnenstad?

Bekijk activiteiten
De kleine Cantharel

Enthousiast? Vraag nu uw verblijf aan!

Aanvraagpagina en verblijfsvoorkeuren, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om deze te bevestigen.

Nu Aanvragen